Dora Sinkovic

Olvasnál valami izgit? a legjobb helyen jársz!

Üdv a Blogon!

#Backstage 2021.01.29

Üdv a backstageben! ABigShot Afer - Élménybeszámoló Nánási Paliék fotós versenyéről

A huszas éveim eleje a keresgélésről és arról szólt, hogy kitaláljam ki is akarok lenni és mit is szeretnék csinálni. Ezzel sokan vagyunk így.  Én a szerencsések között voltam, aki körül sok, nála idősebb, tapasztaltatt személy volt és elláttak hasznos tanácsokkal azzal kapcsolatban, hogyan is válaszoljam meg a magamnak feltett kérdésesek vagy mi alapján hozzam meg a döntéseimet.
Az egyik ilyen, ami azóta is nagy hatással van az életemre az az volt, hogy “ami nem visz közelebb a céljaidhoz, az eltávolít tőlük.” Na mármost ez a gondolat jutott eszembe akkor is, mikor szembe jött a hírdetés, hogy indul a BigShot.
A többi már történelem. De ne szaladjunk ennyire előre!

Ahogy megláttam a BigShotról szóló postot el is képzeltem, ahogy már versenyben vagyok és pörögnek a dolgok. Csak az volt a baj, hogy nagyjából 30 percem volt a jelentkezési határidő lejártáig. E-mailt írni, bemutatkozó videót készíteni és össze válogatni legjobb képeim..hát nem tűnt valami soknak az a 30 perc. Főleg, hogy akkor még csak 2 hónapja fotóztam aktívan, nem volt olyan bőséges a kínálat jó képen terén. De ott volt a gondolat a fejemben: ” Fotós akarok lenni! Ez a verseny pedig közelebb vihet hozzá. “

Az abszolút komfort zónából való kilépés! Ez volt minden feladat és minden feladat közben azt éreztem, ettől nehezebb már nem lehet. De a következő mégis mindíg az volt. 
Mire elkezdődött a verseny én már teljesen bele voltam bolondulva a tökéletes portrék kreálásába és a szebbnél szebb női arcok megörökítésébe. Na itt ilyesmiről szó sem volt. Épület, táska, bogarak.. nem kifejezetten a szakterületem. Így nem tudtam a korábbi tapasztalat